Her Konuda Bilgi ve Makaleler.

1 Ocak 2011 Cumartesi

Öncelikle blog nedir?

  
Blog aslında web günlüğü demek, kişisel veya bir kaç kişinin oluşturduğu halka açık web üzerinden yayınlanan günlüklerdir.internet kullanıcılarının bilgi amaçlı paylaşımlarından yola çıkarak kendi fikirlerini yazdığı veya eğlence , ticaret, sohbet, beğendiği konular vb paylaştığı bir çok çeşitli renklere bürünmüş olan bir deftere benziyorda diyebiliriz. Bir blog sitesi açmaya karar vermiş isek blog sitemizi ziyeret eden insanların gerçektende sitemizden faydalanacağı dürüstçe yazılmış bilgiler bulundurmak zorundayız.Aksi taktirde yalanlarla doldurmuş olduğumuz blog!umuzdan ne bize bir fayda gelir nede ziyaret eden kişiye..


Topluma Yararlı Bir Birey olmak
   Başlığın adından'da anlaşılacağı gibi topluma yararlı bir birey olmanın insandaki yaratacağı avantajları tahmin etmek mümkündür.Faydalı bir blog sitesi ile insanlara faydalı bilgiler sunmanın insanın kendisine olan saygısını ve güvenini gösterir.açmış olduğunuz blog sitesinin içeriğindeki bilgiler insanlar tarafından paylaşıldıkça hem sizin insanların gözünde değeriniz artar ki bu sizin gıyabınızda olsa bile hemde insanlara sunmuş olduğunuz bilginin size vermiş olduğu o güzel duyguyu kendinize yaşatmış olursunuz.
     Bizlere ücretsiz hizmitimize sunulmuş olan blog sitelerimizi tam anlamıyla hemen her konuda özgün içeriklerle yani tamamen bize ait olan bilgilerle doldurdukça hem bilgi açısından müthiş bir paylaşım yapmış oluruz hemde içimizde gizlediğimiz flozof'u açığa çıkarmış oluruz..blogumdaki yazılarım ciddiye alındıkça emin olun internetin hemen heryerinde sizden bir parçanın olduğuna adınız gibi emin olabilirsiniz..bilgi paylaştıkça güzeldir...

Özgün Paylaşım nedir?
Özgün paylaşım deyince zaten akla ilk gelen herhangi bir bilginin sadece bir kişi tarafından mantıklı bir şekilde herhangi bir konu hakkında ortaya koymuş olduğu yorumdur.Örnek verecek olursak diyelimki size demli çay nedir: diye bir soru sordular.siz demli çayın ne olduğunu aslında biliyorsunuzdur. ama ifade edemiyorsunuzdur ifade edemediğiniz içinde demli çay ile ilgili aklınıza gelen fikirleri söylersiniz.söylemiş olduğunuz fikirler elbetteki başkaları tarafındanda bilinmekte ama tabiki birebir değil. birebir olmadığı içinde özgün fikir yani tamamen size ait olan bir bilgi olmuş oluyor.öyle ya demli çay nedir?sorusuna bir çok insan farklı farklı cevaplar verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder